Dagen efter

Soldvarvi blev en riktig revansch för laget då vi tog hand om alla de fyra första platserna med Kalle som segrare. För egen del tyckte jag Solleröloppet fortfarande satt hårt kvar i benen och jag hade inte mycket krafter över för att kunna attackera. Blev 11:a.

Idag spenderade jag förmiddagen tillsammans med Hennie ute på gården och i lekplatsen. Äntligen sken solen igen och det var härligt att kunna sitta i gräset utan stress. 

Vid lunchtid drog jag iväg på tempocykeln via Aspeboda till Falun och kollade in Cykelcity Gran Fondo som hade målgång vid hoppbackarna. Fick sen sällskap med Tomas Frimodigs som stod för dragjobbet hem över Vika.

Imorgon gör jag min sista arbetsdag på ett par veckor och på tisdag tar jag familjen med mig till Götene där Malin ska köra tempo-SM på onsdag och sen är det min tur på torsdag.

Lämna en kommentar