Semester

Började semestern i morse med de sista fartförberedelserna inför tempo-SM. Hade egentligen tänkt att köra dem igår men då jag inte kände mig på topp och fortfarande var lite sliten sen helgen så gjorde jag det idag istället, och äntligen kunde jag komma hem och ställa ifrån mig cykeln  med en positiv känsla igen. Det var ett tag sen!

Packade sen i stresstempo och lastade SAABen full med vagn, resesäng, två väskor och 6st hjul i bagagen samt tre cyklar på taket. Sist lastade jag in Malin och Hennie och drog mot Götene och där är vi nu på hotell Postiljonen inne i Götene city. Senaste renoveringsdatum på hotellet är uppskattat till 1964 av Malin. Hon kör tempo-SM imorrn och jag ska köra följebil.

1 kommentar to “Semester”

  1. David E säger:

    Lycka till idag!

Lämna en kommentar