Monark min gamle vän

Idag var planen ett backigt hårt pass i grannstaden Falun, men eftersom jag blev sen från jobbet och vädret dessutom var utomordentligt dåligt och eftersom jag inte visste riktigt hur kroppen skulle reagera efter vurpan så ställdes planen om och det det fick bli intervaller inne på testcykeln istället. Reck ryckte ut på stört och la upp nya riktlinjer då planen ändrades och det blev ett riktigt bra alternativ.

Hittade TC:n på Blocket i vintras för 200 spänn och fick sen hjälp av Henrik Wilert att bygga om den med rätt vevparti samt med vanlig sadel och styre och vid sådana här tillfällen är det perfekt att plugga in fläkten, fylla upp vattenflaskorna och dundra på. Enkelt och effektivt.

testcykel

Mustaschen förresten, glömde ju bort att lägesrapportera den efter gårdagens olycka. Den rakade jag av tio minuter innan kraschen… Kanske var det en turmustasch?

Lämna en kommentar