Helgen

Ännu en helg har förlupit. Ett lugnt och ganska kort distanspass klarades av i lördags morse. Resten av dagen spenderades hemmavid med lite pysslande och förberedelser inför Mörksuggejakten.

Vaknade på söndagen och konstaterade att min höft var alldeles för öm för att studsa runt i skogen med. Så det blev en promenad med Hennie för att titta på lite spännande översvämningar och forsande vatten sen allt regnande istället för MTB-tävling. Var rätt deppig ett tag eftersom jag sett fram emot Mörksuggan men det var nog ett riktigt beslut torts allt.

Sorterade sen en drös papper och åkte på eftermiddagen till Falun och körde backintervaller. Sjulsarvsbacken, Högbo, Galgberget och Krondiket besöktes med lite olika varianter med körning på platten innan och efter backarna, attacker på krönen mm. Åkte hem med ett leende på läpparna men med ont i höften. Ska åka till distriktssköterskan och kolla den kl 11.

Lämna en kommentar