Bloggdöd

Jag har inte skrivit här på ett tag, inte för att det inte funnits något att säga utan mest för att jag inte orkat formulera något vettigt. Skulle dock kunnat skriva om att förkylningen satt i hela förra veckan. Att jag cyklade två korta distanspass både lördag och söndag. Att jobbet är roligare när jag hinner avsluta saker innan jag går hem. Att Hennie började inskolningen på dagis i måndags. Att få tid med familjen är framsidan med att missa tävlingar. Att gräsmattan bör klippas oftare. Att cykelvasan var viktig för MTB–sporten. Att jag känner mig otränad och avslagen. Att stötdämparna på bilen ska bytas idag. Att det är tur att jag sparat pengar. Att Malin börjat jobba efter 1½ års ledighet. Att jag kastat ut ett gäng mobilbilder mm från cykelsäsongen på Facebook.

Lämna en kommentar