Rekordmilspers.

Jag körde rekordmilen idag då jag ville passa på att jämföra tempodraget mot tidigare år innan säsongen var slut. Och det var tur det för det blev en rejäl putsning av det personliga rekordet. 12:00.5 mot tidigare 12:27 nånting. Så pass bra att jag var osäker om tidtagningen verkligen stämde men efter kalkylerande och jämförande så får jag nog tro att den gjorde det ändå.

Gött att få lite positiva vibbar så här efter några idrottsliga misärveckor. Ljunken har 12:07 som bäst enligt listorna så där tog jag en fin skalp. Givetvis är det svårt att jämföra beroende på yttre förutsättningar osv men ändå. I morgon åker jag till Falköping med laget och kör sverigecup i dagarna två.

Edit: Efter att ha studerat pulsklockefilen så är jag helt säker på att tiden stämmer.

4 kommentarer to “Rekordmilspers.”

 1. Öijer säger:

  Grymt bra tid där Tomas!
  Jag var där för någon dag sedan med mårtenbajken och sladdade runt på 9.58. Men jag känner inte för att vara med på era tävlingar. Gillar mest att latja själv.

 2. Hammer säger:

  Grattis!
  Äntligen lite vind i seglen, kör hårt i helgen.

 3. Nordegrill säger:

  Grymt Tomp, hoppas du slår till på nån tävling snart och skåpar nå jävulskt

 4. JG säger:

  Stiligt Tompa !

Lämna en kommentar