GP i Falköping

Det är konstigt hur det är med formen. Idag var benen riktigt bra och med tanke på de senaste veckornas upplägg så fattar jag ingenting hur det hänger ihop. En enkel förklaring är ju att jag fått vila ut ordentligt.

Nu blev det en andra plats efter att ha fått stryk i spurten av Johan Svensson som jag var loss med de sista varven. Eftersom han varit i utbrytning i stort sett hela dagen så tyckte jag att jag borde tagit honom men han lyckades bita sig ikapp mig de sista metrarna efter jag dragit på en långrökare från sista kurvan. Surt att inte vinna men kul med bra ben.

Nu ligger vi med sex man bland de sju främsta i cupen så det ser bra ut inför morgondagen.

2 kommentarer to “GP i Falköping”

  1. Tom säger:

    Så ja! Det tar sig!

  2. JG säger:

    Härligt Tompa. TCT gör en i form

Lämna en kommentar