Cupavslutning och dagisinskolning

Årets lilla landsvägscup avlutades igår med fjärde och sista deltävlingen och det mesta gick vår väg. De avslutande varven inne i Falköping förväntades bli hårda och Linkan bäddade perfekt med att pipa iväg på ett av de första varven vilket gjorde att de andra lagen fick jobba. När det sen stöttes på nytt från klungan var det få som orkade följa och helt plötsligt satt vi med fem cykelcitycyklister i en grupp om åtta. Det läget förvaltades sen väl av Balck som tog hem segern före Lucas Persson och sen radade Stenberg, Bjelkmark och jag själv upp oss på platserna tre till fem. I slutställningen i cupen blev vi fem rödvita bland de fem främsta så det kunde inte bli så mycket bättre. Själv blev jag trea totalt och är såklart nöjd med det och med att det äntligen lossnat lite.  Har lyckats pricka in bra ben till de fyra cuptävlingarna och det har ju passat alldeles utmärkt då det trots allt handlar om Sverigecupen om än i aningen liten kostym.

Idag fortsatte jag med inskolningen av Hennie på dagis och det gick väl inte riktigt så smidigt som vi hade hoppats på. Allt det nya har gjort henne väldigt pappig och klängig och det tar lång tid för henne att slappna av. När hon väl gör det så har hon det dock bra och utforskar alla nya leksaker och grejer på dagis. I morgon ska jag prova att gå ifrån med en gång så får vi se hur det går.

2 kommentarer to “Cupavslutning och dagisinskolning”

  1. Bergkvist säger:

    Grattis till 3e platsen i cupen och en bra tävlingshelg!Bra för dig att få visa att du kan åka fort!

  2. Henning!! säger:

    Hei Tomas! Gratulerer med bra sykling, nå ha je vørr inne å oppdatert meg på hva som skjer i din familie. Lykke til med Hennie og dagis, det går sei nok til etterkvart. Her er det snart tak på låven, og je prøver å få til en tur på rulleski i uka. Ellers alt bra her. Ha det

Lämna en kommentar