Gruvcrossen-Norberg

Det gick bra idag. Inga toppben men jag är nöjd med femteplatsen. Kom iväg lite långsamt och det blev direkt en lucka fram till Darvell-Ericsson och Westergren-Nilsson. Jagade ikapp Westergren och Nilsson men nästan direkt jag anslutit så ökade Jens farten så varken jag eller Nilsson orkade gå med. Vi bildade istället en jagande duo på fjärde- och femteplatsen. Det kändes tidigt att vi inte skulle mäkta med att gå ikapp de framför. Bakåt kändes det dock inte tryggt med Öijer jagandes närmast så jag och Mattias hjälptes åt att försöka hålla uppe farten. Vi höll våra placeringar hela tävlingen och Nilsson var starkare på slutet då han gasade ifrån mig i banans lerhål.  Jens vann före Darvell och Fredrik.

Resultat och referat Gruvcrossen.

Nilsson och Tomas

Nilsson och Tomas

När vi kom hem bar det direkt iväg till Bäsna bygdegård för Malins moster Annikas femtioårsfest. Vi stannade dock inte så länge då jag hade en cykel att ta hand om och då Hennie behövde komma till sängen. Blev en sen cykeltvätt med pannlampa för mig alldeles nyss och efter lite fil och müsli ska även jag lägga ikull mig. Tidig avfärd i morgon till Kumla då jag samåker med JJ, Frykberg och Peter Almlöf som startar en bra stund före mig.

Lämna en kommentar