Kumlacrossen

Det känns som jag fått stryk. Två cx-tävlingar på två dagar var hårt för min gamla kropp och nu känns den minst sagt mörbultad. Men det är det värt. Har varit grymt kul mest rent upplevelsemässigt men även resultatmässigt.

Öppnade bättre idag, och var på hugget i början. Låg ett tag nån sekund före klungan och jagade tätduon Darvell och Fredrik till jag gick omkull i en gräskurva. Gick nog helt enkelt på lite för hårt för mitt eget bästa. Nilsson, Jens och jag själv fortsatta jaga och började knapra lite sekunder på Fredrik som nu låg själv i täten efter att Darvell krängt av framdäcket. Dessvärre gjorde jag samma sak efter att ha gått ner i en grop mitt i en kurva. Som tur var så släppte inte däcket helt och jag kunde bända tillbaka det efter ett snabbt stopp. Tappade dock draget av Jens och Nilsson och låg själv resten av tävlingen. Darvell var förresten ikapp mig ett tag på näst sista varvet men krängde bakdäcket också. Fredrik vann före Jens och Nilsson och med mig på fjärde plats.

Banan i Kumla var grymt bra och det känns som att helgens två cuparrangörer tagit till sig av cupgeneral Öijers råd och tips. Öijer som oturligt nog blev förkyld inför dagens race och fick stå brevid och cupgenerala istället. Trist för honom som verkligen är värd att få tävla lite mitt i allt det bra jobbet han gör med cx-cupen.

2 kommentarer to “Kumlacrossen”

  1. Bergkvist säger:

    Bra kört i helgen önskar jag var lika snabb som dig :)

  2. admin säger:

    Bergkvist>> Äsch då.

Lämna en kommentar