Svealands tempo

Svealandsmästerskapen arrangeras av Mora CK för andra året i rad med utgångspunkt från Gesunda. Idag var det 30km tempo på vägen mot Siljansnäs och med målgång uppe vid Tomteland. Med spöregn och ett manfattigt startfält hade jag svårt att pressa mig ordentligt andra halvan av loppet. Det blev dock vinst ändå före Alexander Nordström, Bålsta. Hade trean Björn Stenbrink, Eskilstuna inte gått i backen hade nog segermarginalen varit klart mindre.

Uppvärmning under Tomasklockan i Gesunda

Spurt vid Tomteland

Dagens roligaste var prisutdelningen inne på Tomteland med både inmarsch, tröjutdelning, fanfar, nationalsång och utmarsch. Med två deltagare på prispallen, en arrangör, en prisutdelare och tre stycken i publiken (och då räknar jag med Hennie) kändes det lätt krystat. En anställd som stod i kassan på serveringen var också där förresten. 

Malin körde också. Hon bestämde sig och anmälde sig en halvtimme innan start och som ensam startande i klassen så var det imponerande att hon ens iddes ut i grisvädret. Men tävling är bra träning. En som inte brydde sig om att det regnade var Hennie som trivdes som fisken i vattnet med att vara ute på cykeltävling. Att plaska i vattenpölar kan nog aldrig bli tråkigt verkar det som.

Hennie väntar på mamma

1 kommentar to “Svealands tempo”

  1. JG säger:

    http://www.youtube.com/watch?v=97Jpu93Upfs

    Nåt att tänka på inför morgondagen

Lämna en kommentar