Svealands linje

Det blev en jobbig dag idag. Som ensam cykelcitycyklist mot två handfullar med valhallare som pepprade på med attacker i tid och otid så fick jag slita hund. Körde med huvudet under armen mest hela tiden och brände mig tidigt. Men jag ville ha tre timmar hård tävling och det får man inte genom att sitta att vänta på att någon annan ska ta tag i farthållningen vilket gjorde att jag la mig i dragposition lite för ofta för att det skulle vara hälsosamt. Fick dock fin hjälp av Nils Magnusson, Fagersta och Henrik Johansson, Västerås. 

Valhall gjorde det bra och utnyttjade snyggt sitt numerära överläge mot resten av klungan. Jag trodde nästan att jag hade lite krut kvar att slåss om toppplaceringar med när vi gick in i målbacken, men när jag skulle växla tempo sista knäppan så var det tvärstopp. Fredrik Albing vann.

I dragposition på Sollerön

Lämna en kommentar