The gypsy

Balck lyckades av någon oförklarlig anledning tuta i en gubbe ur publiken att jag var lagets ”gypsy” i fredags. Innan start igår kom han fram och önskade mig lycka till. ”Ride like you’ve stolen something” sa han. Det lyckades jag sådär med. Gjorde lite försök att gå på offensiven men hade inget krut alls. Tog mig lidande i mål tillslut i alla fall. Linkan knep andraplatsen efter Amore & Vitas Yuri Metlushenko.

Sitter nu på tåget hem från Arlanda efter ett dygn på resande fot. Det har varit en grymt rolig resa. Tävlingarna i USA är mycket mer show än vi är vana vid hemifrån och organisationen för Univest GP har verkligen lyckats med ett fint koncept och med pallplaceringar för laget alla dagarna så lär det nog inte vara sista gången som Cykelcity kör de här racen. Fick avsluta USA-vistelsen med att fynda lite presenter till de mina på ett outlet utanför Philadelphia.

Lämna en kommentar