Nu blommar asfalten

Har fått två oberoende påstötningar om att jag ska återuppta bloggandet. Vet dock inte om jag är övertygad. Det här med hemsida/blogg var ju någonting som hörde ihop med min idrottskarriär och nu när den är till ända så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Vad vill ni läsa?

För övrigt så leker livet. Jag är pappaledig på tisdagar och varannan fredag. Försöker vara ute så mycket som möjligt under den tiden och jag och Hennie har avverkat flera fina utflykter i skogen. I fredags slog vi på stort och åkte till Orsa Björnpark tillsammans med min mamma. Strålande höstväder och djurspaning i massor gjorde det till en toppendag. Det enda djur vi inte såg i parken var rävarna. Bäst var tigrarna.

Träningen går minst sagt på sparlåga. Känns skönt då det var några år sedan jag hade ett frivilligt break eftersom jag kört dubbla säsonger de senaste åren. Har rastat benen några gånger med lite löpning. Det är roligt men gör ont.

Här följer lite bilder från de senaste veckorna.

Morotsplättar

Hennie upptäckar att smultronen snart är slut

Bollek på Malins 30-årskalas

Skogspromenad

Tiger Mountain

Björnmask

Isbjörn

I väntan på mat

1 kommentar to “Nu blommar asfalten”

  1. Majjo säger:

    Härligt att se att ni lever och har det bra på dagarna!

Lämna en kommentar