Bitter

Fick hem Svenska Skidförbundets jubileumsskrift idag. Där stod att jag vunnit två världscupstävlingar i skidorientering. Pfff. Sist jag räknade var det fem. Sen stod det att jag vunnit fem SM-guld: 2 normaldist, 2 kortdist och 2 masstart. Adelskalendern för individuella VM var också presenterad och där låg jag glädjande nog som andra svensk, precis efter min gamla klubbpolare och kombattant Bertil Nordqvist.

3 kommentarer to “Bitter”

 1. Mopers säger:

  Ja vad ska man säga….Trots att SkidO skördat stora framgångar genom åren behandlas sporten inte särskilt fint av SSF, vilket för övrigt gäller på flera olika plan.

  Ha det gott, igelkott! (Känt citat från Bolibomba, det kanske Hennie inte börjat med än?)

 2. Nordebo säger:

  Då är det väl bara ta några fler guld i vinter så går du upp på plats 1 !

 3. Hammer säger:

  Håller med nordebröd. Men jag kan samtidigt inte sticka under stol med att SSF och kompetens är varandras respektive motpoler.

Lämna en kommentar