25-mannaträning

Deltog i Stora Tunas 25-mannaträning igår. Första gången på några år som jag sprang mot andra med karta i handen. Tänkte mig inte riktigt för och anmälde mig av gammal vana på långa banan (som iofs inte var så lång). Fick lite kalla fötter då jag tittade mig omkring i starten och såg vilka andra som valt densamma. Idel storfräsare. Gick dock rätt bra förutom att jag givetvis drog till fel gaffel till första kontrollen och hamnade en bit efter den bästa draghjälpen. Vid fjärde skärmen så drog jag i knät och låret i en sten och blev därefter halt, lytt och rädd för skogen så jag avbröt träningen då jag kom till varvningen. Sprang således lika långt som mellanbanan, den jag borde valt från början. Kul var det i alla fall och jag kan gå idag också. Synd att orienteringssäsongen lider mot sitt slut.

Dagens bästa var att jag höll nästan jämna steg med en höggravid Emma Engstrand.

1 kommentar to “25-mannaträning”

  1. Mopers säger:

    Tack för trevlig läsning under många år! Det har varit en ära att få tävla med och mot dig under många år och kanske ses vi på någon veterantävling om någon 40-årskris inträffar i framtiden….
    Ta vara på den fantastiska tiden med familjen nu när karriären är slut och jag lovar att heja på dig under vasan i vinter!

Lämna en kommentar