Frank Vandenbroucke

Frank Vandenbroucke vann Liege-Bastogne-Liege 1999. Det var nånstans då som mitt cykelintresse tog fart och genom offensiv och publikfriande cykling blev Vandenbroucke snabbt en favorit. Min första ProCyling-tidning pryddes av VDB på omslaget med tillhörande intervju inuti och sedan dess har jag följt hans karriär. Till en början på grund av hans blixtrande cykling men därefter med skräckblandad förtjusning,  avsmak och sorg efter återkommande dopingproblem och tragiska livsvändningar. Nu har han gjort sin sista monsterattack. Må han vila i frid.

Vacchi och Rytz skriver mer om talangen som det gick snett för.

2 kommentarer to “Frank Vandenbroucke”

  1. Ingrid säger:

    Hej Tomas! Jag saknar att få läsa din trevliga och välformulerade Blogg(el. vad det heter som du skrev)Jag håller mig gärna informerad om lilla Hennis förehavande.
    Kram från faster Ingrid

  2. matilda säger:

    Spännande att läsa!!

    Stort lycka till med din cykelkarriär!

Lämna en kommentar