Bloggstart (igen)

Okej, jag gör ett till försök med bloggandet, får se hur det går.  Jag har nämligen precis anmält mig till Vasaloppet och nu kanske jag motivera mig att både komma igång med lite träning och dessutom dela med mig hur det fortskrider.

Det har inte precis blivit mycket av den varan sen jag la ner elitambitionerna. Har haft grymt svårt att motivera mig att motionera när jag inte har haft något mål i horisonten och i kombination med ett uppdämt slacker-behov och ett gäng små projekt som legat på is under cykelsäsongen så har tiden runnit iväg och trivselkilona ramlat på.  

Nu är det dock hög tid att ta tag i saken. Siktar på att klå både placering och tid från min vasadebut för två år sedan. Då vallade jag bort mig (likt många andra iofs) och väggade på väg till Oxberg efter att ha halkat fram på underfrusna skidor utan pulver i armarna från och med första backen. En inte särsklit smickrande 212:e plats på tiden 4:48 blev det då. Det var lite pinsamt med tanke på att jag ett par månader innan vunnit EM i skidorientering. Det gjorde jag dock på rutin och det har jag ingen ifrån långlopp på skidor.

Ni får dock hålla till godo med att fortsatt läsa om familjelivet och saker och ting som inte handlar om träning.

Fram till jag skriver nästa gång tycker jag ni ska besöka I huvudet på Wieselblad. Han har för tillfället snöat in på skidhändelser vi minns. Ytterst välformulerat och underhållande.

2 kommentarer to “Bloggstart (igen)”

  1. Jokkmokkstomten säger:

    Roligt att Du tar upp bloggandet igen så man får reda på vad som händer i Borlänge . Du vet att jag har några Björnkorvar åt Dig efter Vasaloppet.

  2. Tomas säger:

    Jokkmokkstomten>> Jajamän, de väntande björnkorvarna ger extra motivation!

Lämna en kommentar