Mörkercykling

Igår kväll var det dags att rasta vintercrossen igen. Den har tyvärr inte vårdat sig själv under sommaren och behöver egentligen lite kärleksfull behandling för att fungera som den ska, men det får vänta. Har i alla fall investerat i ett par sådana här: Skärmar

från Biltema som ska på innan det blir riktig vinter.

Till cykelpasset då. Jag hade bestämt möte med Frykberg och vi drog iväg på upplysta gator ut mot Romme. Efter lite småtrissande kom vi tillslut fram till Tunets elljusspår där crossdjävulen infann sig och det blev ett högpulserande varv med tacklingar och bredställ som krydda. På hemväg sen började Fredrik, som sin vana trogen tränade på tom mage, att se lite simmigt och med tio minuter kvar hem till värmen så började jag av ren sympati bli lite krispig även jag. Skönt!

Lämna en kommentar