Glöm inte kärnan!

Vi har delat upp tiden för träning här i familjen under veckodagarna vilket innebär att Malin har träningsdag måndagar och onsdagar och jag har tisdagar och torsdagar. Fredagar är det fritt slagsmål om och helgdagar brukar båda hinna få sin beskärda del av svett och endorfiner då det finns lite mer tid till förfogande.

Idag var det således Malins dag, men eftersom hon var tvungen att träna igenom ett nytt Core-program som hon är instruktör för på Svea Träningscenter så passade jag på att vara försökskanin. Och det behövde jag! Har varit idog med bålstabilitetsträningen ända sedan jag bröt tummen inför VM 2007. Då satsade jag på det för få fördel på annat område än armarna som jag inte kunde använda en period och det gav positiv verkan. Den gångna cykelsäsongen använde jag mig av pilatesboll i relativt stor utsträckning fram till sommaren men sen har det blivit dåligt med mag- och ryggträning och nu känner jag mig riktigt vek. För välbefinnandet och prestationen i all idrott man företar sig så tror jag jag det är en ytterst välbehövlig ingredients. Gör hemläxan och bli snabbare!

4 kommentarer to “Glöm inte kärnan!”

 1. Joel säger:

  He tyck ja va bra sagt!

 2. Tomas säger:

  Joel>> Tack! Men inte särskilt kontroversiellt nu för tiden.

 3. Hammer säger:

  Jag bara längtar till inlägg av karaktären ”På min tid var det si och så..” med en touch av det var bättre då. Känns inte långt borta =)

 4. Tomas säger:

  Hammer>> Nä, det kommer så snart vintern börjar… Men jag tror iofs att det mesta är bättre nu.

Lämna en kommentar