Föräldraledig tisdag

Nackdelen med att vara ledig som jag är nu, dvs en dag varannan vecka och två dagar varannan vecka, är att samma insats på jobbet måste klaras av på 30% mindre tid. En svår ekvation. Speciellt eftersom jag är mitt inne i ett överlämnande av min gamla tjänst och ett övertagande av min nya. Så ibland känns det som jag har två jobb. Överlämnandet går dock riktigt bra så jag ska inte klaga så mycket på det. Hur som helst så räcker inte tiden till och det blir en hel del kvällsarbete. Igår kom jag inte i säng förrens kl 2 och med en dotter som inte kan somna om då någon annan klivit ur sängen så var det således uppstigning kl 5 i morse.

Eftersom både far och dotter var märkbart trötta så spenderades därför dagen mest hemmavid där det blev en hel del mys i soffan, lite omhändertagande av tvätt och en stor dos lek med dockorna Anna och Dockan. En liten utflykt hann vi i alla fall med. Först till Fågelmyran med överblivna virkesrester sedan vår förrådsombyggnad och sen till Jula för att kika på förvaringssystem till densamma.

Ikväll har det varit mer jobb med förberedelse för ett anförande om affärsverksamheterna vid Jaxtorget inför morgondagens workshop i Tunabyggens Jakobsgårdsprojekt . Så dessvärre så kunde jag inte utnyttja min träningsdag, men det kanske var lika bra det med så lite sömn i bagaget. Ska försöka snika mig ut i morgonkväll istället om tillfälle ges. Siktar på någon form av högintesiv löpning igen. Är lättast så.

Lämna en kommentar