Gårdagens träning

Det bidde ingen löpning igår. Fick SMS av Frykberg som ville cykla och jag tackade givetvis ja eftersom det alltid är roligare att träna med sällskap. Speciellt då man är motionär. Då det var Malins träningsdag fick jag snällt vänta till hon var färdig och hemkommen efter sitt pass och efter nattning av Hennie kom jag ut kvart över sju. Ångrade mig genast då jag öppnade dörren. Strilande regn, mörker och + 4 grader. Tur då att jag hade avtalat tid vilket gjorde att det inte fanns någon återvändo.

Passet blev bra sen. 5×40/20 i fyra set. Pressade upp pulsen rejält och var oväntat fräsch i benen. Höll på att koka över iförd vinterjacka med regnjacka utanpå. Händerna och glipan mellan knävärmare och strumpor var dock iskalla så det blev nog trots allt balans på kroppsvärmen. 

Ikväll ska jag på ”en helt galen succé fars” med fritidsföreningen på jobbet. Får se om jag ramlar av stolen.

4 kommentarer to “Gårdagens träning”

 1. Oscar säger:

  Kul att se att det snurrar träning i ditt huvud fortfarande. Du får gärna länka till mig också vid dina bloggar. Din syns på min sida så fort du uppdaterar. Lycka till med vinterns alla projekt!

 2. Tomas säger:

  Oscar>> Har lite svårt att släppa idrottslivet!! Länkat och klart nu. Vi ses!

 3. Hammer säger:

  Intressant att du inte bara lämnat elitidrottskarriären bakom dig, utan även ungdomen…

 4. tomp säger:

  Haha, ja. Jag kände mig rätt malplacerad på den där tillställningen.

Lämna en kommentar