I moll

Jag är inte på så bra humör idag, trots att det är fredag. Vet inte varför heller. Tror det är nåt på jobbet som ligger och gnager men som jag inte kan sätta fingret på. Utan träning och därmed automatisk rensning av skallen så blir det inte direkt bättre. Var och köpte  ett gäng skenor, konsoller och hyllplan på Jula ikväll. Såg sen på nätet att jag kunde gjort bättre affärer på hyllplanen på Byggmax. Så kanske är det det som känns trökigt, men det är ju bara att lämna tillbaka och köpa nytt.

Ja ja. Känns nog bättre i morgon för då har man lovat solsken. Det firar vi med att åka till Örebro för att fira min farmor Hedvig som fyller 95. Hon är en riktigt imponerande järnlady som fortfarande bor i egen lägenhet. Det var längesen vi sågs så det är verkligen på tiden vi åker dit.

”Pengarna eller livet” förresten… Det var ingen show i min smak och det var första gången jag allvarligt funderat på att avvika i förtid från en föreställning! Det sjuka var att alla andra verkade tycka det var hur bra som helst. Tacka vet jag folklivsfanatikern Job Andersson.

1 kommentar to “I moll”

  1. ingrid lundgren säger:

    Kul att du är igång igen!Hörde att Hennie fixat ny frisse på Gammelfarmor,blir spännande att se på torsd.Tack för att ni åkte dit.
    Dax för ett foto på Hennie tycker jag.

Lämna en kommentar