Helgens och dagens aktiviteter

Har fyra dagars frånvaro från träning bakom mig. Det känns skönt att det inte spelar så stor roll längre. Blev en heldag i Örebro i lördags. Först Ikea-besök med inriktning på inköp av textilier. En förpackning av skärbrädan ”Drälla” blev det också för att använda som kompis-lapp på fulcrossen efter inspiration från happymtb.  Sen bar det av hem till farmor för fika, promenad, sömn framför sändingen från Beitostölen, middag och tårta och sen hem till Skräddarbacken igen. Hennie hann bekanta sig med både gammelfarmor och den antika jättenallen innan vi åkte hem, men var lite blyg till en början. Mest för nallen.

Farmor, nallen och Hennie

I söndags gjorde jag sista rycket med uteförrådet. Det har tagit tid minsann. En dryg månad för att vara mer exakt. Blir lätt utdraget när man gör lite småskvättar då och då. Nu kan vi i alla fall förvara både cyklar, skidor och en massa bröte som vi inte vill ha inne där ute och ändå komma åt allting på ett relativt smidigt sätt. Känns fint. Bildbevis kommer kanske senare. Nu är det bara inneförrådet kvar dit det är tänkt att testcykeln ska förpassas så småningom.

Idag var det sen dags att åter bege sig ut i träningskläderna. Blev löpintervaller med mina återblivna klubbkompisar Micke Hägg och Fredrik Frykberg på övre delen av elljusspåret här uppe på berget. 5 x ca 2:15 . Fredrik pressade rejält på näst sista intervallen och jag tror faktiskt jag satte nytt pulsrekord för året då jag försökte hänga med. 181 bpm. Var spaghetti i benen på sista sen, men Häggen agerade hare så att tidstappet begränsades till bara två sekunder mot bästa tid.

Hennie har fått för sig att vakna runt kl 3 den senaste tiden och vill kliva upp då. ”Upp upp” och ”atta atta” säger hon när hon ska ur sängen. Vi (eller mest Malin) har lyckats fått henne att somna om tidigare men i natt gick det inte och efter att ha försökt med diverse alternativa sovplatser gav vi till slut upp och jag duschade och åt frukost strax efter kl 4. Tog det sen ganska lugnt hemmavid men var ändå på jobbet 5:40. Det var inte så många andra där då. I natt är Malin och Hennie i Mockfjärd så jag tror jag ska lyxa till det med sovmorgon till halv sju i morgon. Ska bli skönt men jag saknar dem redan. Hennie tog influensavaccinet igår förresten. Förutom sömnsvårigheterna så har det än så länge inte märkts några biverkningar överhuvudtaget.

2 kommentarer to “Helgens och dagens aktiviteter”

  1. Ingrid säger:

    Mysig bild.Blånalle är nu minst 40 år o arvegods från grannbarnen på Vårbovägen.Firar Farmormormor i morgon.

  2. Oscar säger:

    Oj det där vaccinet verkar livsfarligt. Tänk att vakna klockan 3 och inte vilja somna om. Hemsk tanke =D

Lämna en kommentar