Löpning distans

Det var inte igår jag tog på mig vätskebältet, snörade på mig skorna och lufsade iväg på distanslöpning i skogen. Men idag var det dags. Fick mig en fin tur på två timmar i främst obanad terräng och det var riktigt fint i skogen så länge jag höll mig från hyggena. Bjusans fäbod med tillhörande dass kom lägligt 45 min in i passet och efter det blev stegen både längre och lättare.

Ljus över Borlänge

Misslyckat försök att visa den fina frostiga mossan.

Skönt med ståldobbförsedda skor och våtsockor!

På eftermiddagen kom Hennies mormor och morfar hit för att vara barnvakter så att jag och Malin kunde dra en repa till den överfyllda Kupolen för lite julhandling. Ovanligt bra framförhållning för att vara mig och givetvis skönt att avverka en del julklappsinhandling redan nu.

Hann förresten se både Kalla och Hellner idag. Fina insatser. Men det känns inte bra att se en fd dopingavstängd ryska vinna överlägset. Jag har svårt att imponeras av insatsen och svårt att lita på att hon nu har rent mjöl i påsen.

Lämna en kommentar