Äntligen snö

I morgon gör jag min näst sista föräldralediga dag. Perfekt då att det kommit en massa snö för mig och Hennie att använda som lekunderlag. Malin börjar lite senare på onsdagar så därför tänkte jag först försöka komma iväg och åka skidor någonstans tidigt i morgon bitti. Skannar skidspar.se med jämna mellanrum för nyheter i spårstatusen.

Imorse gjorde jag något jag aldrig provat förut: Intervaller på roddmaskin. 6x500m blev det och jag låg runt 1:38 på alla intervallerna. Stumnade fint efter 50 sek på de sista tre men bet i hyfsat ändå.

3 kommentarer to “Äntligen snö”

  1. ingrid lundgren säger:

    Inköpt helt nytt skidkit, ända in på fossingarna, så nu ska de bli åka av.Som pricken över i blir en av dina gamla avlagda jackor, hoppas den ger extra kraft.Lycka till med Vasa-träningen önskar faster Ingrid

  2. Jg säger:

    Roddrekord på 500m ?

  3. tomp säger:

    JG>> Har maxat en gång, i lumpen 1996. Kommer inte ihåg vad jag hade då. 1:37 var bästa i tisdags.

Lämna en kommentar