Snart tävlingspremiär

På lördag gör jag tävlingspremiär för säsongen i skidO-spåren. Åker till Vemdalen i morgon efter jobbet men hinner inte upp till sprint-stafetten som går i morgon kväll. Jag får nog min beskärda dos av tävlingar i alla fall då det är två tävlingar, kort + sprint jaktstart, på lördag och medeldistans på söndag. Ski-O tour club arrangerar.

Fick mig en skidtur i Mellsta igår morse. Klassiskt utan uppkörda spår och med gammalt klister som grund var ingen höjdare så jag nöjde mig med en timme. Sen hem till Hennie för pulkaåkning och fikabesök hos Viktor och Markus Kullman, lite lunchsömn, mer pulka, shoppingrunda, middag, julkalender och vallning av skidor på min sista föräldralediga dag.

Till lunch idag klämde jag årets andra julbord och mådde inte som en prins efteråt. Berodde troligtvis på att jag avrundade med ris a’la malta, ostkaka, glass, saffrans panacotta, mandelpaj och en struva. Försökte snabbförbränna med skateintervaller i Mellsta ikväll sen. 2 set med 10×40/20. Med den sprutten på kroppen som jag hade idag så kommer det bli en jobbig helg. Förhoppningsvis stressade jag igång systemen så det känns lättare på lördag.

I morrn bitti ska jag lyfta skrot.

Lämna en kommentar