Kärva tider

Jag var först ut på spåret i morse och gårdagens millimetrar snöfall i kombination med femton minusgrader gjorde det kärvt nåt djävulskt. Stakade inte en gång den första timmen utan var tvungen att till och med diagonala utför i sandpapperet till snö. När jag sen kom på spåren uppe vid Myrflodammen så hade det åkt folk före och det blev lite roligare. Hade dock redan tappat sugen så av mitt planerade 3 timmarspass blev det bara 2h. Stack ut på vaggningsuppdrag med Hennie i pulkan efter lunch så då fick jag mig i alla fall 40 min till.

Har precis blivit strömlöst här. Hoppas det kommer tillbaka snart för annars blir det en natt med eldvakteri för att hålla värmen i den eluppvärmda stugan.

1 kommentar to “Kärva tider”

  1. PMO säger:

    Hörru tomp, nu har du blivit en riktig motionär, bara 2h..!

Lämna en kommentar