Minilägret avslutat

Avslutade Sälenvistelsen med en 2,5 timmars tur idag. Var lite småseg sen gårdagen och längtade hem mest hela tiden. Försökte hålla mig på höjderna för att slippa frysa men eftersom jag gillar uppförsbackar så åkte jag ner på myrarna nere mot Fjällvägen ett par gånger för att få klättra uppåt lite igen. Där nere var det inte varmt, säkert ner mot minus tjugo och med glesbevuxen hjässa under en svettig mössa var det inte fest innan jag vände tillbaka mot högre höjder.

Efter en snabb lunch bar det sen väg ut igen. Denna gång med Hennie bakom i pulkan och det blev en knapp timme till. Meningen var att hon skulle sova men det blev inte mycket med det då hon väcktes av ett gäng skotrar efter en kvart. Det gick dock bra ändå då hon var nöjd med att ligga och titta på det härliga vinterlandskapet.

Nu har vi kommit tillbaka hem till Malins väg. Skönt att vara hemma igen men inte så skönt att mötas av både en vardagsrums- och kökssoffa som använts som kattoalett. Vanliga kattlådan var helt oanvänd.

1 kommentar to “Minilägret avslutat”

  1. ingrid lundgren säger:

    Jag nöjde mig med 5km med mitt nya skidkit.Härligt, men lite bakhalt ibland.Måste träna mer.KRAMIS till er alla 3.

Lämna en kommentar