Gott nytt år!

Äntligen nytt år och med det en anledning att fixa ny header och justera lite länkar på bloggen då jag från och med idag inte tillhör CK Cykelcity.se längre. Tills jag eventuellt hittar något bättre så får ni hålla till godo med ovanstående bild från en oförglömlig skartur från Kroken över Istern till Björnberget påsken 2005. Utsikten är norrut över Femunden och fotograf är Malin.

2009:s sista dag firades hemmavid med Karin, Henning och Arvid på besök. Pulkaåkning, tapas, kalventrecote, trattkantarellsås, chevrelasagne, yoghurtfromage, Minttu, chips och Johnnie Walker sammanfattar nog det hela ganska bra och det var som vanligt väldigt avslappnat och trevligt i ovanstående gästers närvaro. Tack för det!

Med lite minus på sömnkontot så var det en lite seg morgon men vid lunchtid kom jag och Henning ut oss på tur som man säger i Norge. En och tjugo i spårsnö fram och tillbaka till Halla var en lagom start på året.

Avslutar med en mobilbild på morgonsolen och skidspåret i Tandådalen.

morgontur

Lämna en kommentar