Maserloppet och bloggtorka

Jag har svårt med bloggmotivationen för tillfället. Det beror mest på att jag har svårt att ta mig tid att skirva något. Idag har jag dock tävlat så då lämpar det sig med en snabbrapport.

Långloppspremiär och comeback sen två år tillbaka i längdtävlingsspåret var det som gällde idag i och med Maserloppet som första gången sen -97 kunde genomföras i Borlänge. Kylan gjorde det dock lite ovisst om det skulle bli någon tävling men då det ”bara” var -19 i Mellsta så var det lugnt.

Det kändes riktigt bra för mig idag, i alla fall till en början. Låg med i täten i 3mil men sen gick snöret och jag kämpade på solo sista biten. Med 20 min kvar försvann det mesta av energin ur kroppen och med tom blick, klena armar och korta steg fick jag slita ont för att nå målet. Tappade rejält med tid på täten, blev omåkt av en kille och höll sånär på att bli uppåkt av några till men slutade i alla fall på nionde plats drygt 6min efter Patrik Karlsson Falun-Borlänge som vann stort. Det är jag  nöjd med med tanke på bakgrunden. Resultat Maserloppet.

Nu blir det spännande att se vad det räcker till för led. Jag tippar på ettan.

1 kommentar to “Maserloppet och bloggtorka”

  1. Hammer säger:

    Bra kört. Gött med väggning!

Lämna en kommentar