Småsegt

Hennie är sjuk med snuva, hosta och hög feber stackarn. Malin har varit hemma med henne idag idag och händer det inte underverk i natt så kommer jag göra min första VAB-dag i morgon. Vi har haft en otrolig tur med sjukdomar måste jag säga. Med bla Tom Wieselblads och Daniel Tynells erfarenheter i bakhuvudet så väntade jag mig det värsta då Hennie skulle börja dagis i höstas, men hittills har vi, peppar peppar, varit förskonade.

Med bristande sömn och boksluts- och miljöcertifieringshets på jobbet så har jag tagit tre välbehövliga vilodagar och faktiskt mått rätt så risigt. Idag pallade jag inte med att vara still längre så jag drog till med samma stakintervallpass som förra veckan. Bättre tider idag, men det är lite vanskligt att jämföra i olika fören. Kändes dock ojämnare och mer slitsamt idag då jag tappade lite sting på slutet. 3:51, 3:41, 3:47, 3:47 och 3:52 var dagens tider.

Har anmält mig till Norrbärke skimaraton som går på söndag. Ser fram emot att få blåsa ur mig lite igen.

Lämna en kommentar