Sjukstuga

Det blev bara en dag på dagis för Hennie för under natten till onsdagen slog någon sorts magsjuka till för henne. Inte konstigt att hon inte hade någon aptit på kvällen innan. Själv blev jag ännu mer förkyld i samma veva och vi stannade således hemma igår både hon och jag. Tre omgångar pippifilm och fågelskådning från fönstret fyllde dagen som kändes lång för både far och dotter.

Idag var Hennie mycket piggare men magen är inte bra än och något dagis var inte aktuellt att besöka. För egen del var det risigt i morse men efter en huvudvärkstablett lättade det rejält. Hostar dock likt en lungsjuk ibland så det är bäst att ta det lugnt. Vi var i alla fall båda så pass pigga att vi kunde vara ute en stund i snön. Hennie har inte upptäckt den riktigt tidigare men idag utforskade hon med glädje det vita pudret med både spade, händer och fötter.  

snölek

I morgon hoppas jag återgå till jobbet så att inte högarna hinner växa sig allt för höga och kanske kan jag börja röra mig lite smått till helgen.

Lämna en kommentar