Örvärk

Med hopp om livet gick jag till jobbet i fredags. Åkte på ett snabbt bakslag med feber i lördags och samma sak under söndagen. Som det inte vore nog med den ihärdiga nästäppan så fick jag känningar i vänster öra igår kväll och det blev några sömnlösa timmar med örvärk innan jag fick nog och inmundigade ytterligare en Ibumetin. Nu är jag trött på att vara sjuk, och inte blev det bättre då jag passerade perfekt preparerade klassiska spår på Skräddarbackens elljus under cykelturen hem från jobbet. Imorgon ska jag till distrikssköterskan.

3 kommentarer to “Örvärk”

  1. Frykberg säger:

    Skärpning…

  2. Fredrik säger:

    Jag kan komma förbi och pigga upp dig lite med att du snart kommer få göra samma sak mot mig på skidor… som jag gjorde mot dig på cykel förra vintern ;-)

  3. Tomas Löfgren säger:

    Fredrik>> Ja, jag ska öva på enarmsstakningen i veckan! :P

Lämna en kommentar