På sjukfronten intet nytt

Det var en ihärdig förkylning det här och det kliar rejält i kroppen nu. Som ni säkert förstår så blev det inget Evertsbergsränn idag och händer det inte något drastigt snart så ligger Engelbrektsloppsstarten även den i farozonen.

För att få lite luft och för att stilla skidåkarabstinensen så stack jag ut och gick en sväng på de vallningsfria turskidorna idag. Körde övre delen på Skräddarbackens femkilometer som var grymt fin efter förmiddagens DM-tävlingar. Stötte på Björn Eriksson på spåret och vi pratade lite om Mallorcaresan som vi precis bokat. Vi åker på långfredagen och är borta en vecka under Malins påsklov. Hela familjen följer med och det ser vi givetvis fram emot. Något boende har vi dock inte bokat än. Har ni några bra tips?

Fischer Outbound Crown

När jag ändå är inne på cykel så kan jag berätta att vi var på Cykelcentrum och provade storlekar på kläder inför säsongen. Det är dags för ny kollektion för BCK och jag beställde byxor, tröja, arm- och benvärmare och en väst. Eftersom jag var oerhört bortskämd med grejer förra året så känns det lite jobbigt att punga ut en massa pengar, men förhoppningsvis är det bra grejer som kan vara med ett tag. Hennie testade en cykel och verkade få blodad tand.

cykeltest

Förmiddagstur till lekplatsen

Lämna en kommentar