Fartlek

Skidade lite lätt i måndags. Blev sen inget på tisdagen då jag hade en djävulsk huvudvärk. Igår hade jag ambitioner att bränna ett kort pass innan jobbet, men med samma huvudvärkskänningar på morgonen så ställde jag in. På kvällen var vi ett gäng från jobbet som såg Leksand-AIK i Ejendals arena. Ovanligt kul match!

I morse när jag cyklade till jobbet kände jag mig för första gången frisk. Därför kunde jag med gott samvete bränna av ett fartlekspass på 37 minuter nu i kväll varav 8 minuter spenderades i gul zon och 15 i röd. Skönt! Har dock bestämt mig att det inte blir någon tävling till helgen. Jag känner mig helt enkelt för vek och dessutom kostar det 800kr att efteranmäla sig till Engelbrektsloppet. Det känns det inte värt.

Henrik Öijer har ont i en magmuskel och av ren sympati verkar det som att jag har lite samma sort av problem. Nedre delen av vänster sida på magen ömmar och stretar. Att springa går inte alls. Att cykla går bra. Att åka klassiskt är sådär. Anders Åkerman skulle nog påstå att det är klassiskt höftböjarproblem. De kan ju dragit ihop sig å det grövsta under mina inaktiva sjukveckor. För någon överansträngning lär det inte vara tal om.

Lämna en kommentar