Skidpropaganda i Gyllbergen

Hennie spenderade förmiddagen med gympa på Friskis & Svettis med mormor och rulltrappeåkning på Kupolen med morfar så jag och Malin passade på att åka till Gyllbergen. Det var första gången vi var där i år och Borlänges skidparadis visade upp sin allra bästa sida. Lite kallt till en början men i övrigt helt fantastiska förhållanden. Jag åkte parkeringen-Älgsjön-Prästbodarna-Stockgropen-Spånsans fäbod-Gylle fäbod-Älgsjön-Dragberget-masten och sen ner till parkeringen igen. En grymt fin tur med halvgas i hela passet. 2:48 blev det totalt. Efter lunch slockande jag i sängen en stund och sen bar det iväg ut igen för bobåkning och snögrottegrävning med Hennie.

Till middag lagade Malin till en av det godaste pizzor jag ätit. Dinkelpizza med aubergine, squash, champinjoner, skinka, mozzarella och ruccola. Snart blir det OS på TV tillsammans med sambo och godisskål. En bra dag!

Älgsjön

På väg till Prästbuan

Utsikt mot Ludvika från Prästbuan

Tummen upp för Gyllbergen

Malin & Hennie i pulkabacken

2 kommentarer to “Skidpropaganda i Gyllbergen”

  1. JG säger:

    Men fyfan så gött de såg ut

  2. Hammer säger:

    godis!?!?! Tänk på söndagens stafett! =)

Lämna en kommentar