Telgecrossen

Kom i mål idag, det var skönt. Kände mig ganska pigg också men bjöd nog de andra på lite för mycket vindskydd för mitt eget bästa. Blev iofs femma vilket är bra, men jag är rätt sugen på pallen nu när jag missat poäng på en deltävling och nog spolierat mina chanser för en riktigt fin totalplacering. Får ta det nästa gång.

Har en massa fina bilder från dagen som Hennies gudmor Lin fotade med vår kamera. Orkar dock inte lägga upp dem nu så ni får hålla er till tåls till i morgon kväll (minst).

Nu ska jag nämligen sova eftersom väckarklockan piper kl 5 i morgon. Lever i tron om att jag ska försöka träna lite hårt nästa vecka då det inte är några tävlingar och jag tänkte börja veckan med ett löppass innan jobbet. Har dessvärre en hel del att styra upp med vad gäller vår tävling, dessutom styrelsemöte med klubben, kvällsmöte med jobbet, en cykel som kräver omvårdnad och så vill jag givetvis spendera en massa tid med Hennie, så vi får se hur realistiskt det är att tro på någon hårdträning.

3 kommentarer to “Telgecrossen”

  1. Flåsmannen säger:

    Löpning är bra grejer och säkert nyckeln till en pallplats nästa vecka. Bra kört idag!

  2. Marx säger:

    Tja! Bra kört i söndags. Bara att hänga i nu så blir du snart snabbast!

  3. Niclas säger:

    Japp, riktigt starkt kört. Snart är du på pallen.

Lämna en kommentar