Tröttmössa

Den här veckan har varit seg, mycket jobb och sliten kropp i kombination med bristande sömn har tvingat mig till tre vilodagar.

Idag pensionsavtackade vi Gunder Häggström på jobbet. Mitt arbetslivs första chef som varit ett stort stöd och ett bollplank under de fem år jag jobbat på Tunabyggen. En erfaren man med ett imponerande engagemang och en aldrig svikande envishet. Då det är hans jobb jag tagit över sedan årsskiftet så känns det både vemodigt och lite skakigt att nu klara sig på ”egen hand”. Försökte mig på ett litet tacktal och det var faktiskt längesedan som jag var så nervös som jag var idag. Det gick dock bra, men luften gick ur mig efteråt och resten av dagen var jag om möjligt ännu tröttare.

Tvingade ut mig på stakintervaller när jag kom hem och kom tillbaka med ett bra pass i ryggsäcken men med bedrövliga tider. Förhoppningsvis berodde det på snön och glidet och inte så mycket på formen att det gick sakta. 4:42, 4:43, 4:39, 4:39 och 4:40. Samma sträcka som tidigare vilket innebär botten till toppen på Skräddarbackens elljusspår, första saxbacken borträknat.

Nu har vallaångesten för Vasaloppet börjat.

Lämna en kommentar