Skit, piss och hela helvete

Jo, jag är förkyld. Förhoppningvis är det en snabb nästäppa som kan avhjälpas med sömn, vila och hela arsenalen med huskurer. Hur som helst så kom det väldigt olägligt. Det är väl egentligen ett lyxproblem men med mitt troligen sista Vasalopp som något sånär vältränad i sikte så känns det bra surt.

Försökte mig på ett distanspass igår, men nu förstår jag varför det kändes risigt. Igår trodde jag det var nysnön, skoskavet och lördagens dubbelpass som var orsaken. Hade tänkt mig dryga fyra timmar men gick in efter tre och var skapligt missnöjd.

Jag tycker jag borde lärt mig lyssna på kroppens signaler med åren och med förra veckans extrema trötthet i åtanke borde jag kanske tagit det lite lugnare under helgen. Men det har faktiskt blivit svårare med åren. Numer är det svårt att skilja på vardagströtthet pga jobbet, småbarnsföräldertrötthet efter delvis vakna nätter, OS-trötthet efter nervkittlande kamper i TV-rutan eller helt vanlig träningströtthet. Kombinerar man sen dessa kan det bli en riktig soppa.

2 kommentarer to “Skit, piss och hela helvete”

  1. Tom säger:

    Men fan! Maila mig din förkylning, jag kan ta den!

  2. janne.j säger:

    Perfekt tomas du brukar ju göra dina bästa lopp efter dina förkyllningar.
    Så det blir nog kanoooon :)

Lämna en kommentar