Mot Mallorca

Jag är skyldig mina eventulla trogna läsare en ursäkt för dålig uppdatering. Har haft en tung period med diffusa magproblem som nu är bättre. Var hemma och mådde dåligt i ett par omgångar förra veckan men kom igång och motinerade under helgen som gick och då vände det.

I dag tar vi bilen till Uppsala och i morgon lyfter vi till Mallorca. Hennie har varit sjuk i veckan men blev väldigt lägligt feberfri i morse. Själv har jag efter många nätter med knappt om sömn blivit skrovlig i halsen men hoppas på att det vänder då vi kommer ner till varmare breddgrader. Kollade precis långtidsprognosen för Palma och just nu ser det ut som att jag definitivt kan lämna vintertightsen hemma.

2 kommentarer to “Mot Mallorca”

  1. crister säger:

    Hur går det med cyklandet? Eller blev det paraplydrinkar och ful keps som jag föreslog?
    Ful keps är aldrig fel!
    brossan

  2. Adam Steen säger:

    Ha det fint därnere. Vi åker troligen ner ett gäng den 4:e maj, då är du i topptrim och kan hänga med på ytterligare en vända till Mallis :)

Lämna en kommentar