Tillbaka till verkligheten

Att ha semester är inte dumt. Jobbångesten slog dock till de sista dagarna och i morgon är det tillbaka till kontoret med fullklottrade dagar i kalendern som gäller.

Det blev en riktigt bra resa. Vi var lite spända både Malin och jag hur det skulle gå att åka iväg med Hennie men det gick såklart bra. Vi turades om att cykla långpass med övriga BCK:are varannan dag och den som inte var ute och cyklade glassade runt med barnvagnen i Arenal och roade både sig själv och dottern på bästa sätt för att sedan dra iväg på ett kortare pass på sena eftermiddagen. Jag tajmade in värsta regnvädret på mina första distansdag och fick lite färre timmar än planerat då jag vek ned mig i ovädret. Ordnade dock statistiken i den imaginära träningsdagboken genom att köra morgonrull innan frukost ett par dagar istället.

Det kändes oförskämt bra på cykeln hela veckan och jag har förstås fjolårets träningsdos att tacka för det. Med tre fina intervallpass och lite trisstempo på slutet av distanspassen så blev jag mör sista dagen och nöjd med livet. Ska bli kul att tävla vad det lider och jag tror inte att jag kommer att åka av första varvet på Hammarö.

Malin har dragit iväg till Trysil på skolresa till på onsdag så jag och Hennie håller ställningarna i Skräddarbacken. Hon tog kameran med sig så jag kan dessvärre inte bjuda på några bilder.

1 kommentar to “Tillbaka till verkligheten”

  1. Jokkmokkstomten säger:

    Härligt att Ni hade det bra på Mallorca. Var Ni uppe i bergen och cyklade. Vi åker till Palmanova Mallorca den 11 maj och kommer hem lagom till det stora kalaset .

Lämna en kommentar