Hammarö

Hemma igen efter en rolig helg på Hammarö som med sol under dagens avslutande linje gjorde så att jag snabbt glömde grisvädret från gårdagen. Igår förmiddags avverkades det sedvanliga 11 km korta tempot. Tyckte jag genomförde det rätt bra och var en halvminut sämre än i fjol. Under kvällens GP var planen att bara sitta med och det gjorde jag också utan att förta mig nämnvärt.

Tempo

Mör i benen på grund av tävlingsovan kropp så slet jag lite ont inledningsvis under dagens knappt 14 mil långa etapp. Det lättade lite efter tag och jag tävlade ett par gånger och gick iväg i små utbrytningsförsök utan direkta ambitioner mer än att göra det hela mer intressant för egen del. Blev trött av det och satt sen och hade det ganska tråkigt i klungan sista 1,5 timmarna. Christofer Stevenson vann etappen före Johan Landström som vann totalt. Jag blev 28:a.

Linje

Som sagt så var det en rolig helg. Malin tävlade också och gjorde tre bra etapper men tappade klungan på GP:t och förlorade lite mycket tid i totalen. Hennie spenderade helgen hos mormor och morfar medan vi roade oss på cykelbanan. Det var första gången vi båda var ifrån henne samtidigt mer än en natt och det kändes minst sagt lite märkligt.

Lämna en kommentar