Tävlingsledarstress

Lever ett hektiskt liv för tillfället. Sitter och pysslar med planscher, karta, programbok, annonser, pm och hemsidematerial mm mm omvartannat på kvällarna och går inte och lägger mig i tid. Har tränat tre dagar innan jobbet den här veckan också och eftersom jag brukar vara på plats precis efter sju så förstår ni när jag måste gå upp… Inte särskilt gångbart i längden.

I morse när jag var ute på löptur med pannlampan så var det ett par ögon som länge följde mig och stirrade på mig i mörkret. Troligtvis var det väl ett rådjur men jag låtsas det var en varg. Mer spännande så. En annan spännande sak var att jag fick tillfället att gå mediautbildning hela dagen idag. Otroligt lärorikt och nyttigt, men ganska svettigt. Jag är ganska van att prata om mig själv och mitt idrottande med journalister, men att bli ställd på pottkanten med jobbrelaterade frågor är mera ovant.  

Förhoppningsvis kommer http://www.blgecx.se att komma igång i helgen. Bättre sent än aldrig är en klyscha som passar ganska bra vad gäller den.

Lämna en kommentar