Scandinavian Race

Jag ligger steget efter i det mesta för tillfället. Hinner helt enkelt dåligt med allt som jag har på agendan.

Körde troligtvis min sista UCI-tävling i lördags i och med det 102:a Skandisloppet i Uppsala. Eller Scandinavian Race som det heter sen ett par år tillbaka. Jag är vare sig tränad eller tävlingsförberedd för såna här race och var mest med för att vara del i BCK:s mixlag. Med den inställningen överlever man inte en kantvindstävling och jag flög av efter 11mil någonting. Försökte krydda min egen tillvaro i klungan med så aktiv körning som jag orkade med i början och gjorde några försök att komma iväg i morgongruppen. Det slet på benen och efter att ha täppt ett okänt antal kantvindsluckor tack vare dålig positionering i klungan så led jag av de ökända strypbenen efter 2½ timme och spenderade sista halvtimmen på strängen. Var inte särskilt missnöjd med det utan tyckte det var kul att känna på hetluften lite igen. Dessutom kom vi hem ett par timmar tidigare än planerat till Borlänge och det är guld värt ibland.

Philip Nielsen vann före Patrik Stenberg som återigen övertygade på den här typen av tävling. Vad månde bliva av den killen?

Lämna en kommentar