Återuppståndelse

Nu så, har det hänt grejer sen sist. Den 12:e juni gifte vi oss i Torsångs kyrka med efterföljande storslagen fest på Tyllsnäs Udde för nära och kära. Det blev en otroligt lyckad dag och kväll och månaders förberedelser föll verkligen väl ut. Maten var god, alla var glada och svetten lackade på dansgolvet.

Malin & Tomas

En och halv vecka senare var det dags för landsvägs-SM på Sollerön. Trots en medioker träningsbakgrund så lyckades jag klämma in mig på 14:e platsen på tempot vilket var nytt personligt placeringsrekord på SM. En enkel förklaring till varför det gick så pass bra är att jag fortfarande lever på tidigare nedlagd träningstid och att jag genom väldigt få men hårda träningspass hållit kvar mig på en hyfsad nivå. Dessutom så är man ju ständigt fräsch i benen då man aldrig kör ner sig. Väldigt överraskad blev jag i alla fall. Jag trodde på topp 30 innan start och det klarade jag ju med råge.

Tempo-SM

På midsommarafton var det dags för linjeloppet och jag startade med oerhört sega ben. Efter ett par timmar började jag komma in i det lite bättre men satt alldeles för långt bak i klungan för mitt eget bästa. Innan varvning med två varv kvar transporterade Henrik Öijer upp mig till en bra position i fältet och jag var beredd på att det skulle börja gå fort in mot Gesundabacken. Precis innan vi svängde upp mot målpasseringen ramlade Kalle Sandell och någon mer precis framför mig och jag hann inte väja undan utan fick mig en flygtur över styret. Kom upp nästan direkt utan några som helst skrapsår och med en hel cykel. Dessvärre tappade jag draget och slet på rätt bra tillsammans med andra akterseglade cyklister för att försöka ansluta. Det visade sig dock vara helt lönlöst då det rullade på i högre fart i grupperna framför. Med ett varv kvar var jag blöt, kall, less och hungrig och klev av. Jag är dock inte särskilt ledsen för det.

För tillfället sitter jag hemma med snorig näsa, tungt huvud och en öm hals. Skulle egentligen vara på jobbet en sista vecka innan jag tar semester men vi får se hur snabbt jag piggnar till. Planen är att jag ska starta semestern med att köra cykelsträckan på Åre Extreme Challenge på lördag i lag med Anders och Erik Eriksson för att sedan åka i stort sett direkt till Tidaholm och köra U6 nästa vecka.

1 kommentar to “Återuppståndelse”

  1. stefan carlsson säger:

    härligt att vara gift! -stort grattis. vi firar ettårig bröllogsdag i början av augusti med forever young i bergs slussar utanför linköping. kör hårt!/stef

Lämna en kommentar