U6 etapp 2 och 3

Har cyklat vidare i Tidaholm. Gårdagens etapp var en platt, 147km lång historia med ett ca två kilometer långt grusvägsparti som enda krydda. Jag var med och spände vaderna lite på första och andra varvet men det gav inget mer än trötta ben för mig själv. Var tacksam att det sen gick i jämn fart då Cykelcity gnetade in dagens utbrytning. Kom fram för tidigt inför spurten och brände av mitt krut genom att hålla lite fart i några sekunder med en kilometer kvar att köra.

Idag var det veckans tuffaste etapp på dryga 17 mil med en backe varje varv som även fungerade som målbacke. Var seg sen gårdagen men med ett varv kvar att köra kände jag att jag kanske kunde vara med och strida ändå. Satt sen och var nöjd med känslan och tittade på när tävlingen avgjordes. Både Frykberg och jag försökte sen att brygga över/köra ikapp men blev trötta. Jag parkerade mig sen i sista uppförslutet på backen och blev femtionde man ungefär. Ligger nu 25:a totalt.

I morgon är det GP inne i Tidaholm. Då är det så kort att vi inte får langning med korvbröd med nutella och banan som varit höjdpunkten under gårdagens och dagens etapp.

Lämna en kommentar